За нас

Ние от Raboteshtlink.com сме група ентусиасти запалени по спортните залози. На базата на натрупания опит в сферата на онлайн заганията, решихме да споделим с Вас информация за популярни букмейкъри, чрез които може да залагате.

Ще засегнем и обясним всяка една опция предлагана от съответния букмейкър. Кои от неговите продукти го отличават от останалите, с какво е по-добър или с какво не е. Ще засегнем в специална секция "Бонусите", за да Ви помогнем да ги разберете и в последствие да ги използвате правилно.

Изградили сме и секция "Прогнози", където може да се запознаете с нашите анализи и препоръки. Решението дали да се доверите на нашия екип или да се доверите на интуицията си е изцяло във Вашите ръце.

Държим да сте информирани, за да направите правилен избор на букмейкър, който да отговаря и задоволява всички Ваши потребности. Постарали сме се да направим пълно и изчерпателно ревю за получилите популярност онлайн платформи за залози - Efbet, Betfair, Bet365, 1xBet и Pinnicle. За съжаление някои от тях все още не са лицензирани за територията на България, за това в техните ревюта ще откриете алтернативни линкове, през които са достъпни. Всяко ревю в себе си съдържа условия за залагане, бинуси, начини за регистрация, налични функции и не на последно място нашето мнение и оценка.

Може да отправите Вашите запитвания и препоръки на support@raboteshtlink.com или да използвате контактната ни форма.

За нас
5 (100%) 1 vote

TOP