За мобилния Бетфеър

Мобилната версия на букмейкърската компания Betfair предлага на всички клиенти на компанията една прекрасна възможност да се наслаждават на възможностите за залог по всяко време. С мобилния Betfair ще залагате и ивършвате разплащания навсякъде и по-всяко време.

Мобилната версия е активна чрез браузъра на Вашето устройство като въведете betfair.com. Другият вариант е да използвате мобилната апликация за съответната операционна система - iOS или Android. който и от двата варианта изберете ще останете приятно изненадани и в същото време удовлетворени от лесния и приятен начин за боравене. Единственото условие е да имате достъп до интернет.

Betfair Mobile е напълно безплатна услуга, предоставена от букмейкъра за своите клиенти.

Betfair мобилна версия - футболни залози

Апликация за Андоид

Регистрация в мобилния betfair - онлайн залози

Betfair е разработил апликация, която може да се инсталира на всеки таблет или смартфон с операционната система Android. Посредством нея може да правите своите залози и да играете "На живо". Чрез мобилните приложения може да следите нивата на коефициентите, да депозирате или теглите средства от сметката си.

Апликацията не може да бъде изтеглена от Google Store, тъй като не е налична, тъй като магазина има строги правила по отношение на програмите от хазартен тип. Ако искате да свалите приложението можете да го изтеглете от сайта на букмейкъра.

Ние ще Ви насочим от къде да изтеглите и инсталирате приложението на Betfair за Android:

 • Стъпка 1: Първо трябва да си направете акаунт в Betfair от следния линк.
 • Стъпка 2: Влизате в Настройки, избирате Защита и поставяте отметка на Неизвестни източници”.
 • Стъпка 3: Може да свалите апликацията директно от тук:
 • Стъпка 4: Отворете апликацията и ще видите бутон с надпис "Влез“. Влизате с потребителското си име и парола и вече може да правите своите залози.

Апликация за iOS

Дизайнът на апликацията е типичен за iOS и потребителите й няма да срещат трудности при боравенето с приложението.Процедурата по инсталирането е стандартната, независимо дали използвате iPhone или iPad. За разлика от версията за Android, апликацията на Betfair за iOS може да бъде открита и изтеглена от сайта Apple Itunes. Ще разполагате с пълнофункционално мобилно приложение с всички опции за залагания и без ограничения.

Как да свалите и инсталирате мобилното приложение за iOS:

 • Стъпка 1: Трябва да си направете акаунт в Betfair от следния линк.
 • Стъпка 2: Изтегляте мобилното приложение за iOS:
 • Стъпка 3: Логвате се с потребителското си име и парола в системата.

Навигация и дизайн на мобилния Betfair

Чрез Betfair Mobile бързо и лесно ще откриете всичко, което Ви е необходимо за Вашата игра. Дизайнът и менютата са структурирани да Ви огигурят бърз и лесен достъп до ключови места.

В най-горната част на екрана ще видите логото на компанията. както и бутон за вход в системата. В дясно е бутонът за вход в системата, а до него е и Вашия електронен фиш.

В централната част на началната страница е разположено меню с раздели "Акценти“, "На живо“ и "Следващи надбягвания“. В секцията "Акцент“ може да се запознаете с най-обсъжданите и чакани срещи. Секцията "На живо“ предлага залози на живо, като може да разгледате всички налични събития с опция и за залог на живо. "Следващи надбягвания“ е специален раздел за конните надбягвания.

Залози на живо в мобилния betfair

Залози в мобилния сайт на Betfair

Betfair Mobile предлага на своите клиенти същите възможности за залагания, както и през версията на декстоп сайта. Всеки може да се наслади на удобството от това да залага през своя мобилен телефон или таблет от всяка една точка и по всяко време.

Клиентите на Betfair могат да се възползват от всички пазари - победители в срещите, точни резултати, различни залози за голове и много други. Пазарите са активни както преди началото на срещата, така също и когато се предлага със залог "На живо".

Най-голямата спортна борса в света е тази на Betfair. Чрез мобилните приложения Вие може да се възползвате опцията Price Rush, която опция води до завишаване на коефициентите. При мобилната версия може да се възползвате и от опцията "Кеш-Аут" - стопиране на залога.

Разлика между апликацията и мобилната версия на Бетфеър?

В дизайна и структурата между двата варианта съществена разлика няма.

Единствената разлика между двете услуги е, че когато инсталирате апликацията на Вашето устройство ще имате диреректен и по-бърз достъп до услугите на букмейкъра.  При използването на версията чрез браузъра на устройството Ви, може да отнеме малко повече време докато извършите желаната операция.

Специални бонуси за залагащите през мобилни устройства

Специални бонуси за играещите през мобилни устройства не съществуват. Но всеки регистрирал се в Betfair от мобилно устройство ще може да се възползва от бонусите предлагани на пълната версия на сайта.

Към момента се предлагат следните бонуси:

 • При депозиране на сума при отваряне на акаунт получавате 50% бонус до 100 евро.
 • 100% бонус след първия Ви "Кеш-Аут";
 • 25 евро бонус за футболни срещи – комбинирате 4 срещи, като залагате и двата отбора да отбележат;
 • 25 евро бонус за комбинации - когато залагате на 5 мача, играни на краен резултат и 4 срещи от тях познаете, а една е неуспешна;
 • За мобилните играчи, Betfair предлагат казино оферта за 500 евро.

Методи за разплащания през мобилния Betfair

След като вече сте създали сметка в Betfair, ще можете да депозирате и да теглите средства посредством Вашата сметка. Методите, които букмейкъра Ви предлага през мобилната си версия и апликации са  - чрез дебитна или кредитна карта, банков трансфер или някой от трите опции за разплащане чрез електронни портфейли Skrill, Neteller или Paysafecard. Това, което трябва да направите е да изберете желаният от Вас метод и да въведете нужната информация, като спазвате условията за минимални и максимални суми. Избирате бутон “Депозит” или “Теглене” и разплащането ще бъде извършено.

Нашето заключение и оценка

Betfair като един от водещите букмейкъри в България има разработени мобилни апликации за двете най-разпространени операционни системи - Android и iOS. Дизайнът на апликациите е изграден с характерния за букмейкъра цвят, което допълнително спомага за добрата работа и ориентация. Играчите използващи мобилни устройства се радват на допълнителни бонуси. Всички функции на сайта са налични и за мобилни устройства.

TOP