Какво представляват мобилните залози

Мобилните технологии навлизат все повече в нашето ежедневие. Развиват се и се разпространяват с много бързи темпове и наличността на мобилно устройство у все повече хора вече е нещо ненормално. Появят много и различни видове апликации, които да предоставят даден вид услуга или забавления за притежателя на мобилното устройство. Букмейкърите бидейки наясно с тази тенденция и за да бъдат по-конкурентно способни, разработиха и предложиха на своите настоящи и бъдещи клиенти версии за мобилни устройства, през които може да се залага.

Услугата за онлайн залози през мобилни устройства е възможна в два варианта. Единият е мобилна версия на сайта на букмейкъра, а другия - мобилна апликация, чрез която да влизате. Мобилната версия е версия удобна за ползване през мобилно устройство. Мобилната апликация е приложение, което може да изтеглите от сайта или App Store ако устройството Ви е базирано на Android или iOS.

Мобилните залози са удобни за всички любители на залозите онлайн, при които всеки играч може да си позволи залози по всяко време и от където и да е, стига да има налична интернет връзка. Едно от предимствата на мобилните залози са бонусите, които може да получите. При някои букмейкъри бонусите достигат до 50 лева, при направен залог за първи път от мобилно устройство.

Залозите през мобилно устройство предоставят едно страхотно изживяване, от което всеки любител на залаганията онлайн може да се възползва. Бидейки постоянно в движение и ако сте любител на онлайн залаганията, то мобилните версии на букмейкърите е създадена точно за Вас.

Залози през мобилна версия

Мобилната версия на сайта представлява специално адаптиран за възпроизвеждане и функциониране върху мобилни устройства сайт. Той е пригоден за Вашия телефон, като е запазил своите функционалности. В този вариант самият сайт на букмейкъра не се различава от мобилния такъв. Ако букмейкърът направи нововъведения в приложението и смени например изгледа на една или друга страницата, то по същият начин ще бъде променена и мобилната версия през браузъра. Всички услуги, които се предлагат в сайта са налични и в мобилната версия - може да направите регистрация, да направите залог и много други.

Залози през апликации

Апликацията е приложение, което може да изтеглите на смартфона или таблета си и да използвате всички възможности, предоставяни от букмейкъра. Тя е напълно безплатна и едно от нейните предимства е, че когато сте я инсталирали на вашето устройство, може да запаметите настройките си за вход във Вашият акаунт и по този начин много по-бързо може да имате достъп до сайта и съответно да заложите. Освен това можете да гледате излъчвания "На живо" и да залагате в реално време. С други думи апликацията е по-удобна, когато бързо трябва да направите залог или друга операция, чрез мобилното устройство.

Разликата между апликациите и моб. версии?

В дизайна няма почти никаква разлика. И при двата варианта имате достъп до всички функционалности, които Ви предлага сайта на букмейкъра. Разликата е основно в това, че апликациите са по-лесно достъпни - влизате директно в приложението без да е необходимо да влизате в браузъра. При апликациите може да запаметите настройките на акаунта си, както и да преглеждате по-бързо съдържание и да правите своите залози. Мобилната версия от друга страна се зарежда по-бързо и пести повече трафик на Вашето устройство.

Бонуси за нови играчи

Бетфеър лого на онлайн букмейкъра

За любителите на мобилни устройства букмейкърът Betfair е разработил мобилна версия на сайта, както и мобилни апликации за всяка една операционна система. Мобилното приложение може да изтеглите напълно безплатно за Вашия смартфон или таблет. За да получите по-подробна информация за мобилното приложение на Betfair запознайте се  нашия пълен обзор.

Лого на bet365 - залози в интернет

Bet365 е разработила удобна мобилна версия, чрез която активно предлага своите услуги. Тя предлага на своите клиенти използването на мобилната услуга посредством браузъра на устройството Ви, както и различни приложения за различните устройства - Windows Phone, Android и iOS операционни системи. Bet365 се откроява от конкурентите си чрез специален бонус, който компанията предлага при използването на мобилните услуги. За да разберете как да използвате мобилното приложение на Bet365, разгледайте нашето ревю.

Лого на Ефбет - спортни залагания онлайн

Букмейкъра Efbet предлага на своите клиенти мобилна услуга за залози, но единствено чрез браузъра на вашето устройство. Страницата, която трябва да достъпите е mobile.efbet.com. В момента Efbet работят по създаването на мобилна апликация за iOS устройства, но все още не е достъпна за потребители. Запознайте се с пълното ревю за мобилна версия на Efbet.

1xBet официално лого

Един от най-бързо развиващите се букмейкъри, какъвто е 1xBet, също предлага мобилни залози за своите клиенти. От компанията са разработили приложения за Windows Phone, Android и iOS устройства. Версията на Android ОС трябва да е поне 4.1, за да ползвате апликацията на 1xBet. Ако имате проблеми с приложението за Android, букмейкърът е създал специален браузър, през който да можете да правите залози. Запознайте се по-подробно с 1xBet.

Лого на Пинакъл - букмейкърски ревюта и спортни прогнози

Мобилното приложение на Pinnacle Sports има Android и iOS версия, предоставяща пълен достъп до всички видове спортове и извършването на залагания бързо и лесно с няколко клика. Функционалността, характеристиките и залаганията през мобилното приложение са много идентични с тези през десктоп версията на сайта. За да се запознаете с възможността да залагате през мобилно устройство разгледайте нашето ревю за Pinnacle.

5 най-често задавани въпроси за мобилните залози

Да. Букмейкърите, предлагащи мобилни апликации за своите мобилни услуги, обикновено ги предлагат в магазините за приложения на iTunes и Google. Имайте предвид, че при някои букмейкъри приложенията не се предлагат, поради ограничение на страната, в която се намирате.

Проверете сайта на самия букмейкър дали предлага възможност за изтегляне на приложението директно от там. Ако не го откривате, свържете се с отдела за обслужване на клиенти при дадения букмейкър и направете запитване дали е налично подобно приложение за изтегляне.

При коректно въведени данни за плащания, Вие ще можете да извършвате парични операции през мобилните приложения. Букмейкърите предлагат разнообразни възможности за транзакции – дебитни или кредитни карти, електронни портфейли, банков път и много други.

Това е в пряка зависимост от предлаганата за различните мобилни приложения функционалност. Препоръчително е да се използва поне 3G интернет или ако не по-високоскоростна мобилна, то Wi-Fi мрежа. Бавната интернет връзка може да Ви забави в опита да направите залог и по този начин да загубите.

При разработката на приложенията за мобилни устройства са използвани всички съвременни технологии за сигурност и криптиране на връзката. Това Ви дава сигурност и увереност без притеснения да извършвате онлайн залагания и парични трансфери.

Ако имате въпроси относно избора на мобилна версия или коя апликация е по-добре да свалите, то може да се консултирате с нас, като ни пишете на имейл support@raboteshtlink.com.

Мобилни
4 (80%) 1 vote

TOP