Кратка информация за мобилния Bet365

Като един от най-големите букмейкъри, Bet365 предоставя на клиентите си възможността да залагат от своите мобилни устройства. Мобилната версия на букмейкъра е една от най-удобните на пазара. Тя е напълно безплатна и чрез нея Ви се предлагат всички функционалности налични и на самия сайт.

Bet365 предлага и функцията за пряко предаване, чрез която може да гледате събития с картина на живо чрез Вашето мобилно устройство.

Възможностите за достъп до мобилната версия на букмейкъра са чрез директен достъп през браузъра на Вашето устройство или като свалите апликацията на букмейкъра за съответната операционна система -  Android или iOS. За апликациите е необходимо да влезнете в сайта и да изтеглите приложението напълно безплатно.

Bet365 Ви дава възможност лесно и удобно да правите залози си по всяко време, за което са Ви нужни акаунт в системата и интернет връзка.

Bet365 мобилна версия и апликация - футболни залози на живо

Апликация за Android на Bet365

Залози в Bet365 - апликация за iOs

Bet365 предлага мобилно приложение за устройства с операционна система Android. За да изтеглите приложението трябва да достъпите мобилната версия на Bet365 през браузъра на Вашето устройство. След това се насочете към долната част на началната страница където ще забележите бутона "Виж всички апликации на Bet365”. След като изберете този бутон, ще бъдете пренасочени към нова страница, от която ще имате възможност да изтеглите приложението за Android и да го инсталирате. Преди да го инсталирате, ще трябва да сте разрешили инсталирането на приложения от външни източници през Вашите настройки.

Ще Ви насочим как да свалите и инсталирате апликацията за Android в няколко прости стъпки:

  • Стъпка 1: Влизате в мобилния сайт на Bet365 през този линк;
  • Стъпка 2: Влизате в Настройки, избирате Защита и поставяте отметка на Неизвестни източници”.

По този начин, ще разрешите на апликацията на Bet365 да се свали, след което да я инсталирате на мобилното си устройство.

Апликация за iOS на Bet365

Може да залагате от и Вашия iPhone или iPad. За целта трябва да намерите апликацията в App Store или да достъпите сайта на Bet365 през браузъра на Вашето устройство, да отидете в долната част на началната страница и да изберете бутона "Виж всички Приложения на Bet365”. След това ще Ви бъде показана страница, от която да изтеглите приложението.

Ще Ви помогнем да свалите и инсталирате приложението за iPhone или iPad:

  • Стъпка 1: Регистрирайте се на този линк, за да използвате апликацията;
  • Стъпка 2: Отидете на сайта на Apple и по-специално в iTunes директно от иконката отдолу:

Изтегляне на мобилна апликация за ios bet365

  • Стъпка 3: Сваляте и инсталирате апликацията на Вашето iOS устройство

Структура и дизайн на мобилния Bet365

Мобилната версия на Bet365 ще Ви предложи опростен и лесен за използване дизайн. Структуриран е по начин, позволяващ да имате бърз достъп до функциите на сайта. Изгледът е еднакъв както за версията през браузъра Ви, така също и на мобилнта апликация.

На началната страница имате основно меню което Ви предлага бърз достъп до различни спортове. Имате възможност да се запознаете и разгледате събитията случващи се в момента, на които букмейкърът предлага залози.В горния десен ъгъл е бутона, чрез който можете да се впишете в системата на Bet365, а в центъра на екрана се намират бутона за създаване на акаунт – “Нов клиент”. Тук се намира и бутона, през който ще достъпите всички събития "На живо".  В секцията "Оферти" ще разгледате различни оферти на предлаганите събития.

За да се върнете в началото е необходимо да "кликнете" върху иконата на Bet365, намираща се в горната централна част на екрана Ви.

В най-долната част на екрана ще откриете линкове към правилата, условията и контактите с букмейкърската компания, както и друга полезна за Вас информация.

Bet365  спортни залози в интернет

Възможности за залог през мобилния Бет365

Клиентите на Bet365 използващи възможността да залагат през мобилна версия или апликация ще открият наличието на всички възможни пазари за различните спортове. Можете да се възползвате от всички налични опции за залог – краен победител, голове в мача, залози за първото полувреме, различни специални залози и други. През мобилните версии може да залагате и "На живо" през съответния раздел.

Каква е разликата между мобилната версия и апликациите на Бет365

И при двата варианта се вижда едно и също – дизайна, структурата, функционалностите са еднакви. За мобилната версия ще трябва първо да отворите браузъра си и от там самия сайт на Bet365. Ако решите да използвате приложението, след като го свалите и инсталирате, можете да запазите настройките си за вход във Вашият акаунт и много бързо да залагате.

Разлика във функционалностите и дизайна на мобилната версия и апликациите няма и изборът коя версия да използвате е изцяло Ваш.

Мобилен бонус при регистрация

Специални бонуси за регистриране през мобилно устройство в Bet365 няма. Букмейкъра предлага различни бонус оферти, от които може да се възползвате при регистрация. Те не са специално за мобилни устройства, понеже се предлагат и за регистрация през пълната десктоп версия на сайта. Когато се регистрирате имате шанса да се възползвате от 100% бонус до 100 лева за първи депозит.

Теглене и депозит през мобилни устройства

Мобилната версия и апликациите на Bet365 предлагат много различни методи за депозити и тегления на средства от и към Вашата сметка, включително методи на разплащания с дебитни или кредитни карти, различни електронни портфейли ( Neteller, Skrill, ePay.bg ), банков трансфер и други. За да изберете метод на плащане, трябва да изберете раздел "Депозит” от менюто, след като се впишете в системата, чрез Вашите данни за вход. Избирате метод, въвеждате нужната информация и сте готови да депозирате или теглите средства.

Мнение и оценка от нас

Мобилната версия на един от най-големите и предпочитани букмейкъри Bet365 е много удобна и лесна за използване. Функциите, достъпни на вашият настолен компютър или лаптоп, са същите и са достъпни и през мобилната версия и приложенията на компанията за различните устройства. Така може да залагате във всеки един момент много бързо и лесно. Само Ви е нужен достъп до интернет връзка и всичко останало е във вашите ръце.

Ако си направите регистрация през мобилно устройство ще получите всички налични бонуси, които ги има и в компютърната версия на Bet365.

Букмейкърът се е постарал да изгради лесни за използване и боравене мобилна версия и апликация с цел да улесни своите клиенти, които желаят да ги използват.

TOP