Какво представлява "Кеш-Аут" опцията

Повечето букмейкъри предлагат вече опцията "Кеш-Аут". Самата функция представлява процес, чрез който затваряте или прекратявате Вашият залог преди неговият край. Това ви дава възможност да подсигурявате залозите си винаги, когато мислите, че имате тази нужда. Функцията на затваряне на залога е доста лесна за използване и може да ви донесе много ползи. Ако Вашият залог е на път да се случи, но все още има време до края, сумата, която букмейкърът ще Ви предложи за прекратяване на залога ще бъде по-висока от заложената такава и по-малка от сумата, която имате възможност да спечелите след края на мача, но въпреки всичко Вие сте на печалба. От друга страна, ако залогът Ви не се развива добре и сте на път да го загубите, то сумата на затваряне на залога ще е по-малка от заложената от Вас сума. Така може да затворите на загуба, но няма да е равна на цялата първоначално заложена сума. Имайте в предвид, че тази опция не е налична за всички пазари и събития.

Освен "Кеш-Аут", някои букмейкъри предлагат и "Частичен Кеш-Аут". При него прибирате определена сума и оставяте друга сума, която държи залогът Ви активен. Ако Вашият залог спечели, печалбата Ви зависи от сумата, с която сте останали в играта, а не с първоначалната заложена сума.

Функцията "Кеш-Аут" е удобен начин за залог и Ви предпазва от големи загуби.

Предимства на затварянето на залози

Спирането на залози има няколко предимства:

  • Опцията „Кеш-Аут“ е налична вече при повечето срещи - футболни, волейболни, баскетболни или други;
  • Спирането на залог ще предотвратите евентуална загуба на определена сума. Ако Вашият залог изглежда печеливш, но в последните минути на срещата се случва събитие, което ще докара залога Ви до загуба, възползвайки се от "Кеш-Аут" по-рано Вие няма да загубите цялата сума, която сте заложили;
  • Чрез прекратяването на даден залог можете да спасите част от заложената от Вас сума, ако нещо Ви накара да промените решението си и да се откажете от даден залог преди неговото начало. Ако например заложите за даден отбор във футболен мач, но с началото на срещата виждате, че отборът Ви е излязъл с изненадващ и слаб състав, може да си промените мнението и да затворите Вашият първоначален залог, дори да е на загуба. Тази загуба ще бъде по-малка отколкото, ако оставите залогът Ви да е активен и загубите цялата първоначално заложена сума;
  • Сумата на "Кеш-Аут"-а се изчислява автоматично от системата на букмейкъра и е в пряка зависимост от развитието на събитието и Вашият залог. Това Ви дава предимство винаги да сте наясно с предлаганата сума за затваряне на залога, като можете сами да си направите сметка, дали сумата ще се увеличава или намалява при дадено развитие на срещата;
  • Самото затваряне на залога става за секунди и сумата, на която сте избрали да прекратите залога си веднага се прехвърля към Вашата сметка при букмейкъра.

Недостатъци на "Кеш-Аут"

Освен по-горе изброените предимства, опцията "Kеш-Аут" има и някои недостатъци:

  • Не винаги е налична опцията "Kеш-Аут". За някои срещи букмейкърите не предоставят тази опция, което от своя страна може да доведе до загуби;
  • Сумите, които букмейкърите предлагат, в повечето случаи са занижени. Това условие е в пълна сила ако срещата се очертава да се развие не във Ваша полза;
  • При излъчванията "На живо" понякога има времево забавяне и опцията "Кеш-Аут" не е налична. При тях срещите са с високи коефициенти и може да доведе до голяма загуба в рамките на няколко секунди;
  • Ако се окаже, че Вашата прогноза е правилна, то тогава ще получите по-малка сума, от тази в края на срещата;
  • Ако имате някоя селекция неактивна по време на срещата, може да не Ви се предостави възможност за "Кеш-Аут".

Кои букмейкъри предлагат "Кеш-Аут" в България?

Бетфеър лого на онлайн букмейкъра

Betfair дава възможност на клиентите си да разберат точно на кои пазари за дадено събитие ще има възможност за "Кеш-Аут". Когато влезете в дадено събитие от сайта на букмейкъра и видите срещу дадения пазар оранжева иконка, Ви дава информация за това, че "Кеш-Аут" на това събитие за дадения пазар ще бъде активен. За повече информация се запознайте с ревюто за Betfair.

Лого на bet365 - залози в интернет

Опцията за затваряне на залог на Bet365 е много лесна и удобна за използване. Букмейкърът предоставя опцията "Кеш-Аут“ за повечето си събития и пазари. Bet365 предлага и "Частичен Кеш-Аут", като чрез плъзгач изчислява веднага сумите. Научете повече за "Кеш-Аут" на Bet365.

Лого на Ефбет - спортни залагания онлайн

Букмейкърската компания Efbet е една от компаниите, които предлага опцията за прекратяване на залога. Активна е само за определени от букмейкъра събития и пазари. Голям недостатък е, че от Efbet не дават информация кои точно събития ще подлежат на кеш аут. Запознайте се по-подробно с "Кеш-Аут" на Efbet.

1xBet официално лого

1xBet също предлага опцията "Кеш-Аут“. Тя е характерна със своята бързина и е без забавяне при упражняването му. Спирането на залога се предоставя на повечето събития, а за залозите на живо има пълно покритие. Запознайте се с цялото ревю за букмейкъра 1xBet.

Често задавани въпроси

Ако за Вашият залог не се предлага"Кеш-Аут“, значи букмейкърът е решил така. Не на всякакви събития и пазари се предлага опцията "Кеш-Аут“. За по-популярните срещи от различните спортове тя е активна.

За жалост е често срещано явление и се дължи на това, че към момента има блокирано събитие, което автоматично спира възможността за "Кеш-Аут“. В този случай трябва да изчакате коефициентите отново да бъдат активни за събитието, след което ще можете да извършите затваряне на залог.

Да, опцията е налична и през мобилната версия или апликация на съответния букмейкър. Просто трябва да влезете в профила си и да достъпите раздела, където следите Вашите залози, за да изберете "Кеш-Аут“.

Ако имате още въпроси за опцията "Кеш-Аут“ може да се свържете с нас на support@raboteshtlink.com.

Какво е Cash-Out и как се спират залозите с опцията
4 (80%) 1 vote

TOP