Какво представляват бонуси от букмейкъри

Бонусите e едно от основните средства за привличането на нови клиенти от страна на букмейкърите. Обикновено бонусът е сума, която букмейкъра Ви предоставя, за да залагате с нея. Тя има максимална стойност и за да я изтеглите Вие трябва да я превъртите ( заложите ) в едно с Вашия залог.

Бонусът може да е и във вид на безплатен залог. Букмейкърът Ви дава право да заложите при определени от него условия определена сума на конкретно събитие и ако Вашата прогноза се окаже правилна – печелите вече реална сума.

Друг бонус предлаган от букмейкърите може да бъде и под формата на по-високи коефициенти. Избира се дадена среща и при определени условия Ви се предоставя възможност да залагате на краен резултат от срещата със значително завишени коефициенти, обикновено в пъти.

Редовните играчи също биват поощрявани с бонуси – свободни залози, допълнителни средства, специални промоции, прогнози и други.

При избора на бонус внимавайте за:

Условията за получаване

Едно от най-важните условия при избор на бонус е правилото за неговото получаване. Всеки един бонус е обвързан с определени условия за неговото получаване.

Най-разпространени и популярни са първоначалните бонуси при регистрация на нов потребител. При него може да получите до 100 лева бонус, което условие зависи от Вашия първи депозит. Реално този депозит е във вид на процент от заредената от Вас първоначална сума. Процентът може да бъде 50%, 100% или друг. Ако букмейкър Ви предлага бонус от 50% и горна граница от до 100 лева, то при направен от Вас депозит от 100 лева, Ви ще получите бонус от 50 лева. Но ако направите депозит от 200 лева, то в този случай ще се възползвате от максималният допустим бонус от 100 лева.

Условията за превъртане

Трябва да внимавате и за изискванията за получаване на бонуса. Някой букмейкъри имат условие да въведете предоставен от тях код, да се свържете с тях или бонуса автоматично ще се зареди към Вашата сметка. В някои случай има и условие, че може да се възползвате от съответния бонус за определен срок от време - от 7  до 30 дни. В противен случай има вероятност букмейкъра да ви го отнеме.

Когато получите бонус, Вие не може да изтеглите предоставената Ви сума веднага. Има едно важно условие за това - трябва "да се превърти бонуса". Това означава, че получавайки бонус към депозираната от Вас сума, Вие трябва да го превъртите до няколко пъти ( 1, 2 или 3 ), за да изтеглите сумата.

В много от случаите трябва да внимавате и за нивата на коефициентите - в много от случаите нивата трябва да са над 1.50, за да се калкулират към превъртането.

Промо код или оферта без код?

Промо кода е бонус, който се предоставя на ново-регистрирани потребители. С него на практика може да заложите без да използвате реално свои средства.

Оферта без код се предлага за съществуващи клиенти. Той представлява бонус, който Ви се предоставя след като депозирате или сте заложили на съответна среща.

Каква е разликата между Промоция, Бонус код и Оферта

Промоцията е предложение за безплатно добавяне на сума или залог. Букмейкърите може да Ви предложи такъв бонус при нова регистрация или при вече съществуваща такава. При нея важат основно условията за това бонусът да бъде превъртян.

Бонус кодът е код, който след въвеждане от Ваша страна , букмейкърът Ви дава право на бонус от вида на залог на събитие със завишени коефициенти или безплатен залог. За него също важат определени условия и правила за усвояване, като например при безплатен залог ако спечелите, то Вие ще имате възможност да изтеглите само спечелената сума. Недостатък на бонус кодовете са ниските стойности на безплатните залози и вероятността букмейкърът да Ви ограничи в избора на залог само до определени от него срещи.

Офертата е бонус предложение, които получавате, след като вече имате регистрирация при съответния букмейкър. Тя може да бъде във вид на бонус към определен депозит или залог "На живо" за определено събитие. Букмейкърите най-често използват големите футболни срещи, за да Ви предложат "Оферта". Ако сте направили залог преди началото на събитието, то може да получите добавка във вид на безплатен залог "На живо" по време на срещата. В този случай ще увеличите възможността да сте на печалба при различни изходи от съответната среща. Недостатъкът на тези добавки е, че важат при определени условия и бонусът има ограничения по отношение на сумите, както и това, че офертата "На живо" се предлага от букмейкъра само до определени събития.

Актуални бонуси за новорегистрирани

Бетфеър лого на онлайн букмейкъра

Всеки нов играч може да се възползва от 50% начален бонус или максимум до 100 евро в спортния раздел на Betfair. Този бонус се дава, когато се регистрирате за пръв път на сайта и задължително трябва да въведете бонус кода - ZSKACB. Промоция ще е валидна до 23 октомври 2018 година. Запознайте се с пълното представяне на Betfair в нашия сайт.

Лого на bet365 - залози в интернет

На всеки нов клиент Bet365.com предлага 100% бонус депозит до 100 лева. Ако направите по-голям депозит, то ще важи стойността само до 100 лева. За да може да играете с Вашия бонус, трябва да превъртите веднъж сумата на квалифициращия депозит на събития по Ваш избор. Всички мнения за Bet365 може да разгледате в пълното ревю.

Лого на Ефбет - спортни залагания онлайн

В efbet.com ще се възползвате от начален бонус до 100 лева или 25% от депозита Ви, непосредствено след Вашата регистрация. Ако потребител депозира 400 лева, то ще получи бонус в размер на 100 лева. От тази възможност може да се възползвате в срок от 30 календарни дни, в които Вие трябва да превъртите бонуса. Може да се запознаете с цялата информация за Efbet.

1xBet официално лого

Букмейкърът предлага добър бонус от 100% при първи депозит, като максималната сума е до 100 евро или еквивалента й в друга валута. Респективно, за българските играчи бонуса е на стойност до 200 лева. Бонусът се прибавя към акаунта на клиента автоматично след неговия първи депозит, като едно от условията е да попълните коректно всички данни в личния си профил. Вижте всичко 1xBet.

Лого на Пинакъл - букмейкърски ревюта и спортни прогнози

Pinnacle не предлага бонус за нов клиент, но гарантира, че има най-високите коефициенти в бранша. Почитателите на спортни залози могат да се възползват от разнообразието, което този букмейкър предлага. Как да се влезе в букмейкъра и какви са неговите предимства - може да се запознаете с неговото представяне.

Бонуси за залагане през мобилни устройства

Някои букмейкъри предлагат бонус за залози през мобилни устройства. Независимо от това дали Вие сте нов клиент или вече съществуващ такъв, имате възможност да получите бонус, когато направите първия си залог през мобилно устройство. След като направите залог, букмейкърът ще Ви изпрати на имейла "Код на оферта", с който сте се регистрирали. Кодът трябва да се въведете в срок от 7 до 30 дни, след неговото получаване (зависи от различните букмейкъри). Обикновено максималните суми, като добавка за потребители от мобилни устройства е в размер до 50 лева. За да изтеглите сума от сметката си, трябва да заложите минимум 3 пъти общата стойност на Вашия първи залог в едно с получения бонус в срок от 90 дни. Всички тези залозите трябва да са направени отново през мобилното Ви устройство. Внимавайте и за нивата на коефициента - той не трябва да бъде по-нисък от 1.50.

Предимствата и недостатъци при използването на бонуси

Всеки един букмейкър предлага различни бонуси и оферти, за да привлича повече играчи. Изборът кой да изберете и от какви бонуси да се възползвате е изцяло Ваш. Никой няма да Ви спре да пробвате всички възможни бонуси. Но не забравяйте, че букмейкърите имат правото да откажат или отменят всяка своя напправена оферта при определени събития. Предложенията обикновено са съпътствани с условия, които ако не спазите няма да получите бонуса. Залагайте разумно и с мярка. При затруднения или възникнали въпроси, не се колебайте и се свържете с нас на имейл support@raboteshtlink.com.

Бонуси
5 (100%) 1 vote

TOP