Букмейкъри

1xBet официално лого

Играчите, доверили се на руския букмейкър, са над 400 000, като броя им се увеличава постоянно. Известна в Източна Европа и Русия, компанията предлага услугите си на над 40 езика с много възможности за залог в спортни събития, казино раздел и бинго. Първоначалният бонус на 1xBet може да достигне до 100 евро, с което превъзхожда много от конкурентите си. Прочетете цялото ревю.

Лого на bet365 - залози в интернет

С изчистен дизайн и лесна навигация може да се похвали един от най-печелившите букмейкъри – Bet365. От 2016 година компанията е лицензирана от Държавната комисия по хазарта и всеки български потребител може да използва платформата безпроблемно. В нея може да откриете много опции за залог, пазари и спортове. При регистрация получавате поощрителен бонус до 100 лв. Тук можете да намерите още информация за Bet365.

Бетфеър лого на онлайн букмейкъра

Букмейкърът е един от най-големите в световен мащаб. Ако търсите разнообразни бонуси, тук може да ги намерите. Първоначалните бонуси стигат до 100 евро, а при комбинации има поощрения в размер от 20 евро. Betfair има най-голямата спортна борса в света, в която ще залагате срещу други реални играчи. Прочетете всичко за Betfair тук.

Лого на Ефбет - спортни залагания онлайн

Един от най-големите букмейкъри в страната. Efbet е лицензиран от 2013 година и можете безпроблемно да направите залог на различни спортове. При регистрация получавате до 110 лв. първоначален бонус, като може да залагате на различни футболни първенства, шампионати и лиги. Още информация за Efbet ще намерите в нашето ревю.

Лого на Пинакъл - букмейкърски ревюта и спортни прогнози

Ако търсите нещо различно, обърнете внимание на Пинакъл Спортс. Те предлагат различни възможности от останалите – Азиатски Хендикап, залози на електронни спортове като Dota 2, Legue Of Legend или Starcraft. Пинакъл е известен с високите си коефициенти на почти всички събития, но не предлага бонуси и оферти за клиентите си. Прочетете още за Pinnacle.

Защо да предпочетем букмейкъри онлайн?

Преди години всички букмейкъри предоставяха възможност да се залага единствено чрез локалните си или физически пунктове. С масовото навлизане на интернет в нашия живот всеки един от тях разработи свой собствен сайт, на който предлагат своите услуги. По този начин те увеличиха възможността на все повече потребители в интернет пространството да се регистрират и да печелят пари.

Все още се прокрадва мнението за ненадеждността на онлайн залаганията.  То това не би трябвало да Ви тревожи. Онлайн залаганията в сайтовете на букмейкърите са едни от най-надеждните и безопасни. Всеки сайт е изграден от екип, който постоянно предоставя обновена информация и в същото време е ангажиран да поддържа съответния сайт далеч от хакерски и недобросъвестни вмешателства.

Възможността да се залага онлайн има редица предимства. Най-важните от тях са:

 1. Лесна регистрация. За няколко минути Вие ще направите своята регистрация и ще започнете да залагате. Не е нужно да се разкарвате до съответния пункт и да чакате да се регистрирате. седейки удобно и разпускайки в къщи, Вие лесно ще проследявате всички спортни събития, които Ви интересуват. Пестите време и пари.
 2. Възможност да залагате 24 часа в денонощието. Онлайн сайтовете за залози нямат работно време - може да регистрирате своя залог денонощно, седем дни в седмицата, 365 дни в годината. Така възможността да пропуснете някое събитие, което Ви интересува е сведена до минимум. Не сте ограничени с работното време на пункта за залози. Няма по-добро работно време!
 3. Възможност за получаване на мигновен бонус. Повечето букмейкъри предлагат бонус до 100 лв. още при регистрацията на нов потребител. Няма човек, който да не иска да се възползва от този бонус. Искате ли започнете да печелите веднага?
 4. По-добри коефициенти. Използвайки възможността да залагате онлайн, Вие се възползвате и от възможността да получите по-добър коефициент на залог. Желаейки да развиват и надграждат своите сайтове за онлайн залагания, повечето букмейкъри предлагат по-добри коефициенти на своите онлайн платформи. Нима няма да се възползвате от тази възможност?
 5. Различни разплащателни методи. За по-голямо удобство на своите потребители, букмейкърите предлагат богат набор от разплащателни методи.
 6. Постоянна грижа за клиента. Всеки уважаващ себе си букмейкър има отдел, който се грижи нон-стоп за своите клиенти. Бидейки в затруднение Вие може да се възползвате от това предимство 24 часа в денонощието.
 7. Възможност за залози на живо. Както при локалните пунктове и в интернет сайтовете за залагания може да играете на срещи, които се предават в реално време. Може да гледате в реално време срещи от различни спортове в букмейкърския сайт посредством видео връзка.
 8. Залагайте през мобилното си устройство. Букмейкърите са разработили и мобилни приложения на своите сайтове, като така се стремят да бъдат по-близо до своите потребители. Вие ще можете да следите постоянно развитието на спортните събития, както и на своите залози.
 9. Възможност за спиране на залога. Водещите букмейкъри предлагат опцията за спиране на залога. или така наречените CASH-OUT или STOP-LOSS.

Как да изберем правилния букмейкър?

Ние от Raboteshtlink.com с цел да Ви улесним във Вашия избор, ще посочим няколко основни фактора за правилния избор на онлайн букмейкър.

 • Какви залози се предлагат?

  Избирайки своя букмейкър обърнете внимание на разнообразието от спортове и възможността да залагате на тях. Ако интересуващия Ви спорт не се предлага от съответния букмейкър, то трябва да се насочите към друг. Много букмейкъри предлагат добри промо офери и коефициенти, но не предлагат някои първенства или срещи от тях. Поинтересувайте се и от опциите на залог - може да залагате на брой голове, полувреме, картони, голмайстори и други.

 • Имат ли опция за спиране на залога

  В някои от сайтовете може да се възползвате от опцията за спиране на залога или т. нар. CASH-OUT или STOP-LOSS. Предимството на тази опция е, че Вие може да прекратите направения залог и да възстановите сумата си или част от нея. Играейки срещи на живо, събитията се случват за секунди и има възможност срещата да се развие по негативен за Вас начин и да загубите пари.

 • Залозите на живо

  Едно от най-важните предимства при онлайн залозите е възможността от "залог на живо". При нея адреналинът и тръпката от развитието на срещата са големи. Коефициентите, които се предлагат при такива залози също са по-добри. Играчите имат възможност да проследят съответната среща в реално време и да я анализират, като по този начин правят своите предвиждания за последващите си залози.

 • Предлага ли пряко излъчване

  Водещи букмейкъри излъчват разнообразни спортни събития директно на сайта си. Възможността да наблюдавате дадена среща в реално време, допринася за доброто следене на развитието й. Рейтинга на съответния сайт се вдига в зависимост от броя на излъчванията на срещите в реално време, като при някои от тях достигат до над 2 000 срещи на месец.

 • Какви коефициенти се предлагат

  Най-важната величина при избора на букмейкър за всеки играч е нивата предлаганите коефициенти. Коефициентите предлагани в онлайн платформите за залози са по-високи от тези в съответния физически пункт. Букмейкърите предлагат различни коефициенти за различните видове спорт. Проверете и се насочете към този букмейкър, който предлага най-добрия коефициент на интересуващия Ви спорт. Имайте и в предвид, че в много от случаите има разлика в коефициентите, предлагани за различни устройства - било то компютър или мобилно устройство.

 • Има ли лиценз за България?

  Когато правите своя избор на букмейкър проверете дали той притежава лиценз за България. Лицензираните сайтове са предпочитани за онлайн залози. Те вдъхват по-голяма сигурност в съответния играч и Вие може да ползвате платформата директно да правите своите залози през официалния сайт. Лицензираните на територията на България букмейкъри са - Efbet, Betfair и Bet365. Има и сайтове, които нямат лиценз, но и те не бива да бъдат подценявани и отхвърляни. Неудобството е, че Вие трябва да влизате и да правите своите залози през алтернативни линкове. Независимо от това неудобство, тези сайтове в някои от случаите предлагат по-добри коефициенти, бонуси и разплащания от лицензираните такива. Ако някой от алтернативните линкове спре да работи, ние от Raboteshtlink.com ще Ви предоставим максимално бързо нов.

 • Какви бонуси ни предлага

  Говорейки за онлайн залози, трябва да споменем и факта, че много от букмейкърите предлагат разнообразни бонуси на своите играчи. Бонусите при регистрация е първото, което приковава Вашето внимание на даден сайт. Те са на различна стойност, но при някои букмейкъри имат и редица условия, за да го получите. Запознайте се подробно с условията, за да не се окажете подлъгани. Освен за ново-регистриран играч, някой букмейкъри предлагат и добри оферти за вече регистрирани такива. За този тип бонус е характерно, че Вие трябва да отговорите на различни условия, за да го постигнете. Прочетете цялата информация за това, как да постигнете този бонус.

 • Има ли мобилна версия или апликации

  Все повече букмейкъри са разработели и мобилна версия на своите сайтове. В днешно време на развитие на технологиите почти всеки човек има смартфон. Влизайки в интернет през мобилното си устройство Вие може да свалите и заредите съответната апликация за Android или iOS. Тези мобилни апликации са създадени за Ваше удобство, както и за по-лесен и бърз достъп до любимите ви спортни залагания.

 • Какви методи за теглене и депозит са налични

  Важно е и да проверите какво методи на депозит, но и за теглене позволява съответния сайт. Важно е те да бъдат удобни за Вас. Колкото повече и разнообразни методи предлага дадена платформа, толкова по-добре. Задължително проверете дали има такси при депозирането и тегленето на парични средства. В повечето случаи не би трябвало да има, но в някои съществуват. Проверете точно какви са и в какви размери? Запознайте се и с лимитите на залог - в какви граници са те ( минимален и максимален залог ). Направете проверка и на разплащателните методи предлагани от съответния букмейкър - банков път, трансфери по кредитни карти, електронни портфейли като Neteller или Skrill.

 • Как се грижат за клиентите си и нивото на съпорта

  Често пъти Вие ще имате нужда от помощ, като за тази цел трябва да се свържете лесно с екипа грижещ се за клиентите. Проверете дали съответния сайт предлага поддръжка 24 часа в денонощието и дали тя е посредством телефон, чат на живо, имейл и други. Нашата препоръка е да избирате сайтове предлагащи всички по-горе изброени начини за контакт. Под нашите статии има опция за оставяне на мнения от клиенти към даден букмейкър. Така всеки един играч може да сподели своето мнение и оценка. Така Вие запознавайки се с тези мнения, може да направите извод за грижата предлагана от букмейкъра за своите клиенти.

Ако все още имате затруднение при избора на букмейкър, свържете се с нас чрез електронната ни поща ( support@raboteshtlink.com  ) или ни пишете в една от социалните ни платформи, и ние ще Ви препоръчаме най-подходящия според Вашите предпочитания.

Букмейкъри
5 (100%) 1 vote

TOP